Lindi në Krujë, në vitin 1914. Me vendim nr. 75, datë 12 maj 1945, Gjykat Ushtarake e Tiranës e deklaroi "kriminel lufte" dhe e dënoi me 5 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave politike. Me vendim nr. 540, datë 28 dhjetor 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjejeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 10 vjet burg me punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 299
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.