Datëlindja: 1907. Vendbanimi: Turan, Korçë. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 12 qershor 1945. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 15 vite. Akuza: ka dezertuar nga Lëvizja dhe është hedhur me Ballin

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.