Lindi më 1896, në Kuç të Zi të Korçës. Më 27 korrik 1954, me vendim nr. 73, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me Ballin Kombëtar" dhe "dhënie informatash me karakter sekret shtetëror" dhe e dënoi me vdekje, me pushkatim, si dhe konfiskim të pasurisë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 51, FL. 90-91
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.