Lindi më 31 dhjetor të vitit 1927, në fshatin Kuç të Skraparit. Më 1 qershor 1945, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor "për hapjen e parullave disfatiste në ushtri" dhe për tentativë arratisjeje dhe e dënoi me vdekje. U ekzekutua më 30 qershor të po atij viti.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 2, Fl. 209, 210, 211.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.