Lindi më 1929, në Gramsh. Me vendim nr. 130, datë 1950, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për "strehim, furnizim dhe dhënie informatash diversantëve" dhe për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 422
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.