Lindi në Gramsh, në vitin 1887. Më 5 shtator 1950 Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e shpalli fajtor për "organizim dhe pjesmarrje në grup", "strehim e furnizim diversantësh" dhe "agjitacion e propagandë", ndaj e dënoi me vdekje me pushkatim, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale përjetë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 409
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.