Lindi në Shkodër, më 13 korrik 1943. U internua, dëbua dhe deklasua. U dëbua nga viti 1947 deri në vitin 1950.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 652
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.