Lindi më 1927, në Berat. U internua dhe dëbua për motive politike.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 68, FL. 66
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.