Lindi më 7 prill të vitit 1925. Më 28 prill 1993, Gjykata e Rrethit të Devollit vendosi njohjen e faktit të vrasjes së Eqerem Demirajt nga forcat e sigurimit dhe të kufirit, gjatë tentativës për arratisje, më 17 gusht të vitit 1950.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 472
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.