Lindi më 1958, në Dibër. Më 14 shkurt 1987, me vendim nr. 20, Gjykata e Dibrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut dhe sabotim ekonomik», dhe e dënoi me vdekje dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 156.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.