Lindi më 15 shkurt të vitit 1922, në fshatin Dolan të Korçës. Më 12 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, «për bashkëpunim me Ballin Kombëtar». U ekzekutua më 25 tetor 1945. Më 29 janar të vitit 1946, Komiteti Ekzekutiv i K.N.Ç. të Nënprefekturës Qendër Korçë, vendosi sekuestrimin e gjithë pasurisë së tij, të luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 2, Fl. 202,
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.