Lindi në Korçë, në vitin 1940. Më 23 prill 1975, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut dhe për pjesëmarrje në një organizatë kundër pushtetit popullor", dhe e dënoi me 22 vjet heqje lirie.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.