Lindi më 1907. Më 30 maj 1993, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të vrasjes së tij pa gjyq për motive politike, më 1945.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 49, FL. 103-04
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.