Lindi më 1893, në Dibër. Arrestuar më 8 gusht 1946. Më 21 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi si "kriminel lufte dhe armik i popullit", me vdekje, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme. Më 4 qershor 1946, me vendim nr. 76, Komiteti Ekzekutiv i K.P. i Nën-prefekturës së Qendrës së Peshkopisë, urdhëroi "sekuestrimin e pasurisë së tundshme e të patundshme, të të arratisunit, E. Gj., nga katundi Ushtelenxë".

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 103.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.