Lindi më 1928, në Kukës. Më 15 prill 1949, me vendim nr. 26, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi për "organizimin e grupit në ushtri, agjitacion e propagandë dhe thyerjen e depos", me pushkatim dhe humbjen e të drejtave civile dhe politike. Pushkatuar më 24 prill 1949.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 104-105, 2038-2039
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.