Lindi në 1940, në Tropojë. Më 23 dhjetor 1971, me vendim nr. 100, Gjykata e Lushnjës e dënoi «për krimin e agjitacionit e propagandës», me 7 vjet burg. Më 30 qershor 1973, me vendim nr. 29, Gjykata e Mirditës e dënoi «për krimin e sabotimit, duke qenë pjesëmarrës në një organizatë kundra pushtetit popullor dhe për agjitacion e propagandë që ka sjellë pasoja veçanërisht të rënda», me 16 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 247
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.