Lindi më 1934, në Dhërmi, Vlorë. U internua "për motive politike". Më 15 shkurt 1957, Eleni Dumi. është internuar në rrethin e Lushnjes dhe është liruar më 2 prill 1960, me vendim nr. 4.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 697-698
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.