Lindi më 13 mars të vitit 1936, në Shijak të Durrësit. Më 5 mars 1979, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtore për "agjitacion dhe propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me pesë vjet heqje lirie.

U lirua nga burgu më 15.11.1982.

Burimi: Republika e Shqipërisë, Ministria e Drejtësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Vërtetim i gjendjes gjyqësore, nr. prot. 1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.