Lindi në Dukagjin, në vitin 1880. Me vendim nr. 228, datë 10 tetor 1945, Gjykata Ushtarke e Shkodrës e deklaroi "sabotatore të pushtetit" dhe "armike të popullit", dhe e dënoi me 10 vjet burg, humbjen e të drejtave civile-politike dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme. Më 1948 iu fal koha e mbetur e dënimit

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 41
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.