Lindi më 1926. U dënua "për motive politike', dhe më 19 prill 1994, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e inter-nimit, nga Shllaku Shkodër në Tepelenë, prej muajit dhjetor 1946 deri në maj 1952.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 267
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.