Lindi më 1928, në Dishnicë, Korçë. U internua për motive politike nga Korça në Krujë, Sukth dhe Kamëz, prej 5 korrikut të vitit 1945 deri më 10 dhjetor 1948.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 196
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.