Dom Lazër Shantoja (1892-1945). Dënohet me vdekje dhe ekzekutohet në Tiranë më 5.3.1945. Akuzohej si bashkëpunëtor i Mustafa Krujës, element kryengritës, reaksionar, bashkëpunëtorit i Gjon Markagjonit, fashist i flaktë, etj.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Firma e Enver Hoxhës në dënimin me vdekje të priftit Dom Lazër Shantoja 

Si sot 76 vjet më parë u pushkatua kleriku Lazër Shantoja. Pse interesohej personalisht Enver  Lexo më shumë