Klerik katolik.Lindi në Grudë të Malësisë së Madhe, në vitin 1922. Studimet i kreu në Kolegjin e Shën Françesk Saverit në Shkodër. U arrestua më 1967 dhe u dënua me 15 vjet burg e kampe pune. Vdiq në burgun e Sarandës, më 1989.

Burimi: AISKK, F. 357 V.2
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.