Lindi më 1888, në Troshan të Lezhës. Më 13 prill 1946, me vendim nr. 81, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi «sabotator të luftës dhe të pushtetit popullor, duke bashkëpunuar me kriminelët e arratisur», dhe e dënoi me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 109.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.