Lindi më 1938, në Podgoricë të Malit të Zi. Më 26 dhjetor 1963, me vendim nr. 56, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes të mbetur në tentativë" dhe e dënoi me 13 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 110
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.