Lindi në vititn 1906, në Lezhë. U arrestua më 2 korrik 1949, dhe me vendim nr. 2, datë 2 janar 1950, Gjykata Ushtarake e deklaroi fajtor se "ka strehuar e furnizuar kriminelët e arratisur" dhe e dënoi me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme. Më vonë, dënimi iu kthye me heqje lirie. U lirua më 12 shkurt të vitit 1962.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 141
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.