Dod Nikoll Preng LLeshi , lindi më 13.05.1938 në Orosh të Mirditës. Internohet për 67 vjet në kampet e internimit në Lezhë, Berat dhe Tepelenë.

Burimi: Intervistë https://kujto.al/dod-nikoll-preng-lleshi-fillova-pune-pa-mbushur-16-vjec/

Video:
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.

Lajme

blank

Dod Nikoll Preng LLeshi/ Fillova punë pa mbushur 16 vjeç

"Buka ishte e trashë, e thyeje bukën e coptonim dhe e hanim. Pa bërë 16 Lexo më shumë