Lindi më 19 qershor 1940, në Mirditë. U internua për motive politike. Me vendim nr. 13, datë 2 korrik 1992, komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga rrethi Mirditë në rrethet Lezhë, Berat dhe Tepelenë, prej 10 marsit të vitit 1945 deri më 2 mars 1951.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 334
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.