Lindi më 1954, në Gramëz, Krujë. Më 4 shkurt 1976, me vendim nr. 12, Gjykata e Krujës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, të mbetur në fazën e përgatitjes", me 15 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 2079-2080
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.