Lindi në fshatin Mazrek të Çamërisë, në 26 maj të vitit 1923. U dënua për "krime kundër shtetit" dhe vdiq në burgun e Burrelit, më 15 shtator të vitit 1951.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 196
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.