Lindi më 1885, në Milot. U internua për motive politike nga Kruja në Tepelenë dhe Berat, prej 30 dhjetor 1947 deri më 2 janar 1951.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 307
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.