Lindi më 1916, në Mirditë. Më 17 shkurt 1947, me vendim nr. 58, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi "sabotator të pushtetit dhe të luftës" dhe e dënoi me 10 vjet burg, punë të rëndë, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës baraz me kohën e dënimin.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 48, FL. 71-72
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.