Lindi më 1907, në Skrapar. Më 9 nëntor 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi «armik të popullit» dhe e dënoi me 30 vjet burg. Më 1946, burgu iu ul në 20 vjet, dhe më 1949 në 15 vjet.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 45, FL. 25-26.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.