Lindi në Tepelenë, më 26 tetor të vitit 1918. Më 30 korrik 1954, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për "sabotim ekonomik" dhe "agjitacion e propagandë", ndaj e dënoi me njëzetepesë vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për pesë vjet kohë.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 386
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.