Lindi më 10 mars të vitit 1950, në fshatin Dukat të Vlorës. Më 7 korrik 1978, Gjykata e Rrethit të Vlorës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 74.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.