Datëlindja: 1920. Vendbanimi: Kashnjet, Lezhë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 16 shkurt 1947. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: 5 vite. Akuza: ka furnizuar dhe ka strehuar kriminelët

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.