Lindi në Korçë, në vitin 1931. Me vendim nr. 109, datë 8 shtator 1950, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut, duke dhënë informata në dëm të policisë" dhe e dënoi me 7 vjet privim lirie me punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 363
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.