Lindi në Korçë, më 1 shkurt të vitit 1892. Më 2 dhjetor 1947, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "armik të popullit", dhe e dënoi me pesë vjet privim lirie, punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave politike baraz me kohën e dënimit. U lirua me dekret nr. 819, datë 27 prill 1949.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 177
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.