Lindi në Vlorë, në vitin 1927. Më 13 korrik 1955, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "tradhti ndaj atdheut", "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë së tij të luajtshme e të paluajtshme.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5, f. 217
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.