Lindi më 1922, në Sopik të Gjirokastrës. Më 6 prill 1971, me vendim nr. 12, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor», dhe e dënoi me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: jalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 390
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.