Lindi në Jugosllavi, në vitin 1896. U arrestua më 28 dhjetor 1950, dhe më 21 shkurt 1951, Gjykata Ushtarake e Korçës (vendimi nr. 32) e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit" dhe e dënoi me 4 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 185
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.