Lindi në Vlorë, në vitin 1942. Me vendim nr. 10, datë 29 prill 1967, Gjykata e Qarkut të Vlorës e deklaroi fajtor për "përgatitje arratisjeje jashtë shtetit" dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë, si dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 163
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.