Lindi më 1932, në Skore, Gjirokastër. Arrestuar më 27 prill 1957. Më 13 korrik 1957, me vendim nr. 30, Gjykata Ushtarake Gjirokastër e dënoi për «tradhti ndaj atdheut në formën e përgatitjes për t’u arratisur jashtë shtetit» me 13 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet. Më 31 korrik 1957, Kolegjit Ushtarak i Gjykatës së Lartë ia uli dënimin në 9 vjet, 1 muaj e 21 ditë burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 397
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.