Lindi më 1929 në Fier. Ka qenë i dëbuar, kulak dhe i deklasuar. Babai ka qenë kulak, vëllai i arratisur më 1956, kurse vëllai tjetër është burgosur për politikë, më 1978 dhe është dënuar me 10 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 248-249
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.