Lindi më 1925, në Tiranë. Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, më 27 maj 1994, vendosi njohjen e faktit që Dh. D. është dënuar me burg, "për motive politike", prej 7 dhjetorit 1946 deri më 24 janar 1948, bazuar në vendimin nr. 26, 24 janar 1947, të Gjykatës Ushtarake të Tiranës.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl. 147
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.