Lindi më 15 prill të vitit 1911, në fshatin Çatistë të Pogonit, Gjirokastër. U arrestua më 17 janar 1949 dhe më 23 shtator të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës  e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e  propagandës» dhe e dënoi me 6 vjet burgim dhe punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 564.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.