Lindi në Tropojë, më 12 janar 1902. Me vendim nr. 46, datë 8 prill 1961, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë (pjesës së tij), si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 400
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.