Lindi më 21. 09. 1946 në Luzhe të Tropojës, pak muaj pas pushkatimit të të atit, Demush Hoxhaj. Aktualisht familja e ka ndryshuar mbiemrin në Hoxha. Demushi i ri u arrestua më 04.09.1979. U dënua me 16 vjet burg për sabotim në ekonomi dhe agjitacion e propagandë kundër Pushtetit Popullor. U lirua më dt. 26.07.1990 pas 11 vitesh burg.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.