E internuar me bashkëshortin dhe fëmijët nga Devolli në Aranitas dhe më pas në Shtyllas të Fierit, ku familja qëndroi në internim deri në vitin 1990.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.