Lindi më 1900, në Elbasan. Me vendim nr. 62, datë 6 qershor 1950, Gjykata Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për "dhënie informatash" dhe "strehim e furnizim të diversantëve" dhe e dënoi me 5 vjet burg, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 273
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.